13 juni 2022

Wie jarig is trakteert!

Dit jaar bestaat Euro Rent 50 jaar! Daarom trakteren wij onze klanten op een te gekke zomerse jubileumactie.

Van 13 juni tot en met 8 juli delen wij gratis ijsjes uit op jouw bouwwerf of project. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is ons laten weten waar we moeten zijn. 

Aanmelden kan via ijsjes@eurorent. Vermeld in jouw email de contactpersoon op de werf, GSM-nummer, werfadres en het aantal personen waarvoor we ijsjes mogen komen brengen.

Tot op jouw werf?

 

3 januari 2022

Dé nieuwe Euro Rent catalogus is uit!

Professionele aannemer, hovenier, installateur, … of ambitieuze doe-het-zelver. Voor elk project is de juiste machine te vinden in onze catalogus.De catalogus is online te downloaden, of verkrijgbaar in onze filialen!

Ontvangt u graag de papieren versie per post? Vraag hem dan aan via onze website:  https://www.eurorent.be/nl/huren/gratis-catalogus/

17 december 2021

Aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn er aangepaste openingsuren:
Maandag 20 december: 07u30 tot 17u00
Dinsdag 21 december: 07u30 tot 17u00
Woensdag 22 december: 07u30 tot 17u00
Donderdag 23 december: 07u30 tot 17u00
Vrijdag 24 december: 07u30 tot 15u00
Zaterdag 25 december: gesloten
Zondag 26 december: gesloten

Maandag 27 december: 07u30 tot 17u00
Dinsdag 28 december: 07u30 tot 17u00
Woensdag 29 december: 07u30 tot 17u00
Donderdag 30 december: 07u30 tot 15u00
Vrijdag 31 december: 07u30 tot 15u00
Zaterdag 1 januari: gesloten
Zondag 2 januari: gesloten

Maandag 3 januari: 7u30 tot 17u00

Wij wensen jullie alvast gezonde en fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

 

14 augustus 2020

GRATIS Blaupunkt speaker bij V33 parketvernis en -olie

Bij alle V33 parket hardwaxolie en parketvernis krijg je bij afname van minimaal 5 liter een Blaupunkt  draadloze luidspreker ter waarde van € 29,00 cadeau. Een toffe luidspreker met een klein formaat maar een groot geluid. Het verbinden gaat via Bluetooth zodat je deze kanjer ook in combinatie met je smartphone kunt gebruiken.

Deze actie loopt tot en met 31 oktober 2020 of zolang de voorraad strekt (OP=OP).

 

8 mei 2020

Update coronavirus | Iedereen weer aan de slag met Euro Rent

Vanaf 11 mei kan iedereen weer terecht bij Euro Rent! Dus sta jij te popelen om eindelijk dat grote project af te werken, maar heb je niet het juiste materieel? Dan is er maar één adres: Euro Rent.  

Je bent van harte welkom in onze huurwinkels, maar denk hierbij wel aan de maatregelen waar wij ons met z'n allen aan moeten houden:

 1. Respecteer de sociale afstand van 1,5 meter.
 2. Ontsmet uw handen met de daarvoor voorziene antibacteriële handgel.
 3. Betaal enkel met bank- of kredietkaart. Geen cash geld.
 4. Uw machines reserveren kan eenvoudig én snel via eurorent.be!

Lees hier alles over de door ons genomen maatregelen om alles veilig te laten verlopen voor onze klanten en medewerkers.

Stay safe en we zien je graag snel weer bij ons in Deurne of Sint-Niklaas!

 

 

20 mei 2020

Bestrijding processierupsen

Door een zachte lente met weinig kou, regen en wind wordt het een goed jaar voor de processierups. En dat is in Coronatijd waar we meer wandelen en fietsen geen goed nieuws. Het gaat dus druk worden voor gemeenten en boomverzorgers. Tijdelijk nood aan extra materieel? Huur dan jouw autohoogwerker bij Euro Rent. Zo kun je je snel verplaatsen om in één dag op meerdere plekken en op hoge plaatsen bomen rupsvrij te maken

Bekijk ons ruim aanbod autohoogwerkers

 

8 mei 2020

Update coronavirus | Iedereen weer aan de slag met Euro Rent

Vanaf 11 mei kan iedereen weer terecht bij Euro Rent! Dus sta jij te popelen om eindelijk dat grote project af te werken, maar heb je niet het juiste materieel? Dan is er maar één adres: Euro Rent.  

Je bent van harte welkom in onze huurwinkels, maar denk hierbij wel aan de maatregelen waar wij ons met z'n allen aan moeten houden:

 1. Respecteer de sociale afstand van 1,5 meter.
 2. Ontsmet uw handen met de daarvoor voorziene antibacteriële handgel.
 3. Betaal enkel met bank- of kredietkaart. Geen cash geld.
 4. Uw machines reserveren kan eenvoudig én snel via eurorent.be!

Lees hier alles over de door ons genomen maatregelen om alles veilig te laten verlopen voor onze klanten en medewerkers.

Stay safe en we zien je graag snel weer bij ons in Deurne of Sint-Niklaas!

 

29 april 2020

Update coronavirus | huurprocedure vanaf 4 mei

Vanaf 4 mei kunnen professionele klanten in onze huurwinkels terecht en loopt de administratieve afhandeling als vanouds. Beide filialen zijn geopend volgens de laatste richtlijnen van de overheid en de Nationale Veiligheidsraad. Voor het huren van materieel zijn er speciale regels van toepassing. 

Particulieren kunnen enkel machines huren die aan huis geleverd worden. Zelf machines ophalen/terugbrengen is voor particulieren niet mogelijk. Hopelijk kunnen we, zoals voorgesteld door de Veiligheidsraad, vanaf 11 mei ook particuliere klanten opnieuw ontvangen in onze vestigingen.

Stay safe!

 

17 april 2020

Update coronavirus | wij zijn open!

Vanaf maandag 20 april kunt u voor het huren van machines terecht in zowel Deurne als Sint-Niklaas. Beide filialen zijn uiteraard geopend volgens de laatste richtlijnen van de overheid en de Nationale Veiligheidsraad. Voor het huren van materieel zijn er speciale regels van toepassing. 

Particulieren kunnen enkel machines huren die aan huis geleverd worden. Zelf machines ophalen/terugbrengen is voor particulieren niet mogelijk.

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

 

3 april 2020

Update coronavirus | heropening filiaal Deurne

Vanaf maandag 6 april is ons filiaal in Deurne weer geopend. Het filiaal in Sint-Niklaas blijft tot nader order gesloten tot minstens 19 april.

Professionelen kunnen machines laten leveren/ophalen alsook zelf machines ophalen/terugbrengen in ons filiaal in Deurne. Particulieren kunnen enkel machines huren die aan huis geleverd worden. Zelf machines ophalen/terugbrengen in ons filiaal in Deurne is voor particulieren niet mogelijk.

Lees onze uitgebreide corona-update

Hoogdringende technische interventies kan u melden via e-mail aan jan@eurorent.be.

Hou vol en zorg voor jezelf en elkaar!

 

23 maart 2020

Donatie mondmaskers

De voorbije dagen zijn we enkele honderden mondmaskers uit onze winkels gaan doneren aan AZ Monica, UZA en het Wit-Gele-Kruis. Wij hadden er nog voldoende in voorraad liggen en het voelt goed om in deze moeilijk periode toch iets positiefs te kunnen doen. Dikke pluim voor alle verpleegkundige, helpende en zoveel meer beroepen in de zorgsector voor jullie inzet tijdens deze crisis. Samen sterk!

Ondertussen is onze voorraad mondmaskers op en kunnen wij helaas geen andere aanvragen meer behandelen.

Zorg voor jezelf en elkaar!

 

20 maart 2020

Update coronavirus | tijdelijke sluiting Euro Rent winkels

Gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus, de gezondheid van u en onze medewerkers en om verdere verspreidingen ervan tegen te gaan, moeten we helaas melden dat Euro Rent Machineverhuur vanaf 20 maart om 17.00 uur tot en met 5 april gesloten zal zijn.

Heeft u een machine van ons in uw bezit en wilt u de huur eindigen, volg dan onze corona huurstop procedure welke terug te vinden is op onze website www.eurorent.be/stophuur.

Hoogdringende technische interventies kan u melden via e-mail aan jan@eurorent.be.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd. Zorg voor elkaar en hopelijk tot snel!

 

18 maart 2020

Update coronavirus / Covid-19

Als gevolg van de “lockdown light” werken we door achter gesloten deuren en blijven we bereikbaar om onze klanten te ondersteunen bij het handhaven van hun essentiële activiteiten.

Professionele klanten kunnen OP AFSPRAAK materieel afhalen en retourneren. Leveringen blijven eveneens mogelijk. Particulieren klanten kunnen uitsluitend OP AFSPRAAK hun machine(s) terug brengen. Afhaling is voor particulieren niet meer mogelijk.

Afspraak maken:
T. Deurne: 03 325 43 00 / Sint-Niklaas: 03 776 70 70
E. deurne@eurorent.be / sint-niklaas@eurorent.be

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

 

17 maart 2020

Maatregelen coronavirus / Covid-19

Het coronavirus grijpt snel om zich heen en de overheid neemt drastische maatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan. Als bedrijf nemen ook wij bij Euro Rent onze verantwoordelijkheid! Om onze medewerkers en hun familie, onze klanten en leveranciers maximaal te beschermen en gezond te houden, hebben we beslist onze dienstverlening aan te passen aan deze uitzonderlijke situatie:

 • Onze winkels In Deurne en Sint-Niklaas blijven voorlopig open, maar het belang van de gezondheid van onze medewerkers en klanten staat voorop!
 • Onze medewerkers hebben de juiste instructies gehad over de hygiënemaatregelen, zodat u veilig uw materieel kunt blijven huren in onze winkels.
 • De ingaande en uitgaande klanten worden van elkaar gescheiden, zodat goed zicht is op het aantal klanten in de vestiging.
 • Inleveren van machines uitsluitend aan onze balie buiten. Huren en afhaling van machines via de winkelingang.
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar onze verhuurwinkel. Toch met collega’s op pad, laat hen dan in de wagen wachten.
 • Houd voldoende afstand (1,5 m) tot anderen, zowel andere klanten alsook onze medewerkers.
 • Maximaal 5 personen in onze winkel toegelaten en slechts 1 persoon per klant.
 • De verhuurbalies worden gescheiden door een wand in verband met de hygiëne voor onze medewerkers.
 • Klanten worden aan de verhuurbalie op afstand gehouden van onze medewerkers.
 • We beperken het hand-op-hand contact en vragen u om zoveel mogelijk digitaal met bancontact of kredietkaart te betalen.
 • Indien cash betaling, gelieve het geld op de toonbank te deponeren en niet aan onze medewerkers te geven.
 • Ook onze chauffeurs hebben de instructie gekregen om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Daarom zullen zij indien een handtekening vereist is, in overleg met de klant, zelf tekenen. 
 • Voelt u zich ziek, stel uw project dan uit en kom later uw materieel huren of reserveer uw materieel online via eurorent.be.
 • De zaken gaan gewoon door, maar we hebben onze Account Managers gevraagd voorlopig alle klantbezoeken zoveel mogelijk uit te stellen of te beperken. Uiteraard zijn zij per mail en telefonisch bereikbaar en zoeken we samen naar een passende oplossing voor uw vraag of probleem.
 • Fysieke meetings met fabrikanten en leveranciers worden, in samenspraak, uitgesteld of via telefoon of videogesprek georganiseerd.
 • Waar mogelijk, zullen onze medewerkers zoveel mogelijk van thuis uit werken.
 • Wij zullen voorlopig gesloten zijn op zaterdag 21 en 28 maart. Tot en met 3 april kunt u bij ons terecht van maandag t.e.m. vrijdag: 07u30-12u15 en 13u00-17u00.
 •  

We rekenen op uw begrip en vertrouwen en doen er alles aan om uw projecten en materieelbehoeften op de best mogelijke manier te blijven opvolgen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. 

 

13 maart 2020

Zaterdag 14, 21 en 28 maart gesloten

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Federale regering om de verspreiding van het Coronavirus (Covid-19) tegen te gaan, zullen onze filialen gesloten zijn op zaterdag 14, 21 en 28 maart.

Tot en met 3 april kunt u bij ons terecht van maandag t.e.m. vrijdag: 07u30-12u15 en 13u00-17u00.

 

2 december 2019

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren we op onze vestigingen de volgende aangepaste openingstijden:

 • Dinsdag 24 december: 07:30 - 15:00 uur
 • Woensdag 25 december: Gesloten
 • Dinsdag 31 december: 07:30 - 15:00 uur
 • Woensdag 1 januari: Gesloten

Vanaf 2 januari 2020 zijn wij weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Wij wensen u prettige eindejaarsfeesten!

 

8 juli 2019

Wij blijven open tijdens bouwverlof!

Ook tijdens het bouwverlof van maandag 15 juli t/m vrijdag 2 augustus kunt u terecht bij Euro Rent. Bezoek één van onze beide filialen voor al uw machinebenodigdheden met de nodige professionele uitleg. Wij zijn open van 07.30 tot 17.00 uur van maandag tot zaterdag.

Bekijk ons aanbod online en reserveer uw gereedschappen en machines via eurorent.be.

Wij wensen u alvast een zonnige en ontspannende vakantie toe!

 

11 juni 2019

Zomeractie: koelbox met gratis ijsjes 

Loopt het met de materieelplanning wel eens mis op jouw werf? Geen nood. Vertrouw op het blauw van Euro Rent!

Met meer dan 40.000 machines direct beschikbaar zorgen wij dat alles op jouw werf vlot blijft draaien. Hierdoor heb jij straks extra tijd om te genieten van onze verfrissing: gratis ijs!
 

Wat moet je doen?

 1. maak een foto van ons materieel in actie op jouw werf.
 2. mail deze foto naar dennis@eurorent.be of post het op fb.com/eurorentmachineverhuur
 3. wij trakteren op een Euro Rent koelbox gevuld met gratis ijsjes.
 
Actie uitsluitend geldig voor de professionele vakman en -vrouw in de bouw en industrie.
Actie loopt tot 31 augustus 2019.
Max. 1 koelbox per werf.
 

 

17 december 2018

Koop of huur sneeuwkettingen

De wintersportvakantie staat weer voor de deur. Als je deze winter naar de bergen trekt, is het gebruik van sneeuwkettingen bij sneeuw in veel landen verplicht. Vertrek veilig op reis en huur of koop jouw sneeuwkettingen bij Euro Rent!

Omdat wij gaan stoppen met de verhuur van sneeuwkettingen, zijn nu al onze Weissenfels sneeuwkettingen na huur te koop voor €35 of €85 excl. BTW. Prijs afhankelijk van type voertuig en bandenmaat. Sneeuwketting kopen zonder te huren? Ook dat kan. U betaalt dan €50 of €120 excl. BTW voor een set. 

Weissenfels is een expert op het gebied van sneeuwkettingen. Dit merk is verkrijgbaar in diverse modellen en het zijn goede sneeuwkettingen om mee te nemen op wintersport. Alle modellen zijn gemakkelijk te monteren en geschikt voor voertuigen voorzien van ABS en ESP. Weissenfels seeuwkettingen zijn TÜV goedgekeurd!

Contacteer ons voor de beschikbare maten.

Enkele praktische tips van de VAB:

Wat je moet weten over winterbanden en sneeuwkettingen

Vertrek goed voorbereid op wintersportvakantie

 

10 december 2018

Gewijzigde openingsuren

In verband met de feestdagen is Euro Rent op maandag 24 en dinsdag 25 december gesloten en ook op maandag 31 december en dinsdag 1 januari. Van 26 t/m 29 december zijn wij gewoon geopend op onze reguliere openingsuren.

Vanaf 2 januari 2019 staan wij weer voor u klaar voor al uw huurbehoeften!

Euro Rent wenst u prettige feestdagen en een goede jaarwisseling toe! 

 

19 november 2018

Parket combi-voordeelactie

Is uw oude parketvloer aan renovatie toe? Dan is het schuren van uw parket met onze professionele schuurmachines een prima manier om uw geliefde parketvloer een nieuw leven en een nieuw uitzicht te geven. Parket schuren neemt de oneffenheden weg die kunnen ontstaan bij ouder parket. Zo wordt de vloer weer helemaal glad.

Na het schuren behandeld u de vloer met een V33 product naar keuze. Bijvoorbeeld een lak, hardwaxolie of eventueel een gekleurde tint. Bij Euro Rent verkopen wij alle V33 onderhouds- en houtbeschermingsproducten reeds aan lage tarieven. En tot eind maart 2019 renoveert u uw houten vloer nóg voordeliger. Bij de huur van een schuurmachine ontvangt u nog eens 10% extra korting op alle V33 afwerkingsproducten. Profiteer van dit combi-voordeel.

 

6 juli 2018

Wij blijven open tijdens bouwverlof!

Ook tijdens het bouwverlof van maandag 9 juli t/m vrijdag 27 juli (en tot 6 augstus in Oost-Vlaanderen) kunt u terecht bij Euro Rent. Bezoek één van onze beide filialen voor al uw machinebenodigdheden met de nodige professionele uitleg. Wij zijn open van 07.30 tot 17.00 uur van maandag tot zaterdag.

Op vrijdag 21 juli (Nationale Feestdag) zijn we wel gesloten.

Bekijk ons aanbod online en reserveer uw gereedschappen en machines via eurorent.be.

Wij wensen u alvast een ontspannende vakantie toe!

 

14 juni 2018

Iedereen wint bij Euro Rent 

Vandaag is het zover: de officiële aftrap van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland! Wij zijn er helemaal klaar voor. Nog snel wat duivelse supportergadgets scoren? Kom dan naar Euro Rent! Elke klant ontvangt tijdens het WK bij afrekening van een huurcontract een gratis duivelse gadget.

Lees snel verder.

 

16 mei 2018

Euro Rent investeert fors in bouwmaterieel 

 

Euro Rent voegde onlangs diverse grondverzetmachines en ander bouwmaterieel toe aan haar verhuurvloot. De voorbije maanden werd er vooral ingezet op de uitbreiding van het assortiment grondverzet en werd de vloot van schaarliften en hoogwerkers grondig vernieuwd en uitgebreid. Alles bij elkaar gerekend, gaat het om een investering van 2,1 miljoen euro. Door de recente investeringen in trilplaten, mini-graafmachines, knikladers, wielladers, dumpers en egalisatieschuiven kan Euro Rent een compleet assortiment aanbieden op het gebied van grondverzet voor de verhuur.

Maar ook diverse modellen mobiele lichtmasten en stroomgeneratoren werden recent aan het gamma toegevoegd.

Ontdek snel ons gamma grondverzetmachines

 

16 februari 2018

13 nieuwe toestellen geleverd 

Gisteren geleverd, vandaag gekeurd, morgen te huur!
 

HDW Nederland B.V. heeft deze week 13 nieuwe Genie machines afgezet om veilig op hoogte te werken. Hoogwerker of schaarlift, 4x4 diesel of elektrisch, 10 of 16 meter, vlak of ruw terrein… voor elk project verhuren wij de juiste machine.

Huur slim en werk met de nieuwste toestellen in de markt op het moment wanneer u deze nodig hebt! Ontdek snel ons brede gamma hoogwerkers en schaarliften

 

12 februari 2018

Als gepensioneerde aan de slag

Wij zijn erg verheugd dat vandaag Eddy De Doncker bij ons is begonnen als technieker. Eddy is reeds een aantal jaren op pensioen, maar kan maar niet wennen aan het thuiszitten.

Als mekanieker in hart en nieren met ruim 42 jaar technische jaren ervaring gaat Eddy voor ons zijn kennis en kunde twee dagen in de week inzetten bij het onderhouden van het grote huurmaterieel zoals hoogwerkers, graafmachines, stroomgroepen, etc. We wensen Eddy heel veel succes en werkplezier toe!

Wil je ook bij ons komen werken? Kijk dan even op onze vacature pagina. 

 

2 januari 2018

Dé catalogus 2018-2019 is er!

In onze nieuwe catalogus vindt u snel het juiste huurmaterieel voor uw project met specifieke productinformatie en scherpe tarieven. U kunt de Euro Rent catalogus online bekijken en downloaden. De gids is ook verkrijgbaar in onze vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas. Liever een papieren catalogus ontvangen? Dat kan. Vul ons aanvraagformulier in en u ontvangt een GRATIS exemplaar. 

In onze nieuwe huurcatalogus vindt u een compleet aanbod van machines voor bouw, industrie, tuinaanleg, ... Ruime keuze uit meer dan 40.000 machines. Professionele kwaliteit, perfect onderhouden én direct beschikbaar. En zoals u van ons gewend bent, staat ook deze catalogus weer boordevol nieuwe machines

 

5 december 2017

Uitbreiding en vernieuwing grondverzetmachines

Euro Rent kent u ongetwijfeld als dé allround verhuurspecialist voor bouw en industrie. Maar ook voor de grond-, weg- en waterbouw en sloopwerkzaamheden bieden wij een zeer divers aanbod grondverzetmaterieel en toebehoren voor zowel korte als lange termijnhuur. De voorbije weken zijn er diverse nieuwe grondverzetmachines gearriveerd bij Euro Rent.

Maak kennis met onze nieuwste aanwinsten voor zorgeloos werken

 

26 september 2017

Is jouw tuin herfst- en winterklaar?

De bladeren dwarrelen langzaam van de bomen en de nachten worden geleidelijk aan langer en kouder. Kortom, de herfst is vanaf nu goed zichtbaar. Het is dan ook de hoogste tijd om jouw tuin herfst- en winterklaar te maken! Onze handige tuinmachines helpen je graag een handje.  

 

21 augustus 2017

Euro Rent behaalt opnieuw het VCA*certificaat

Onlangs is ons VCA*-certificaat wederom met drie jaar verlengd. Sinds juli 2002 behalen wij onafgebroken ons certificaat. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Dit attest houdt in dat wij voldoen aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Ons attest is afgeleverd door Vinçotte certificatie-instelling die op basis van een doorlichting van ons bedrijf nagaat of we voldoen aan alle beoordelingscriteria. Er moet voldaan zijn aan heel wat vereisten: alle werknemers moeten opgeleid zijn en individueel een attest behalen, al het materieel dat we verhuren moet voldoen aan de nodige veiligheidsnormen, … Al deze zaken moeten aangetoond worden aan de hand van de nodige bewijsmaterialen. De VCA auditor stelt op basis hiervan een rapport op en neemt het certificatiebesluit.

Als klant bij Euro Rent bent u ervan verzekerd dat wij op een zo veilige manier werken bij het leveren, installeren en onderhouden van ons verhuurmaterieel en bouwliften. Wij zijn trots op onze medewerkers welke dit elke dag samen met elkaar waarmaken!

 

1 augustus 2017

Euro Rent investeert in 2 nieuwe Kramer 5035 wielladers

Onlangs zijn door Torfs & Compact Machinery twee nieuwe Kramer wielladers geleverd. Deze wiellader is geschikt voor diverse toepassingen in de wegenbouw, grondverzet, (tuin)landbouw en sloop- en bouwbedrijven. Door zijn 4-wielsturing is deze compacte kniklader bijzonder stabiel en zeer wendbaarheid. Door de verhoogde stabiliteit zijn risico’s van omslaan nagenoeg onbestaande.

De wiellader verzet vlot 1.000 kg en weegt zelf maar ongeveer 1.700 kg. Door dit geringe eigen gewicht en zijn beperkte afmetingen kan deze machine makkelijk vervoerd worden met een aanhangwagen. De wiellader is makkelijk in gebruik en breed inzetbaar op grote als beperkte werkomgevingen. Dit is dé ideale machine voor grondverzetbedrijven, (tuin)landbouwbedrijven en sloop- en bouwbedrijven.

De wiellader is te huur met een bak en een palletvork zodat allerlei soorten materialen kunnen verzet worden.

Direct huren

 

5 juli 2017

Wij blijven open tijdens bouwverlof!

Ook tijdens het bouwverlof van maandag 10 juli t/m vrijdag 28 juli kunt u terecht bij Euro Rent. Bezoek één van onze beide filialen voor al uw machinebenodigdheden met de nodige professionele uitleg. Wij zijn open van 07.30 tot 17.00 uur van maandag tot zaterdag.

Op vrijdag 21 juli (Nationale Feestdag) zijn we wel gesloten.

Bekijk ons aanbod online en reserveer uw gereedschappen en machines via eurorent.be.

Wij wensen u alvast een ontspannende vakantie toe!.

 

17 mei 2017

Euro Rent deelnemer Week van de Doe Het Zelf

De Week van de Doe Het Zelf begint volgende week vrijdag 26 mei. De Week van de Doe Het Zelf is een grootschalig initiatief voor elke klusser. Als deelnemer aan De Week van de Doe Het Zelf ontvangt elke niet-professionele klant een gratis, leuke gadget bij elke verhuring of aankoop van 26 mei tot 3 juni 2017!

Bij Euro Rent beseffen we maar al te goed dat alle begin moeilijk is en daarom voorzien wij jou van gratis advies én de beste tools. Bij ons vind je het juiste professionele gereedschap om elke klus tot een goed einde te brengen. Ons verhuurassortiment bestaat uit robuuste, krachtige boormachines, haakse slijpers, breekhamers, tegelzaagmachines, parketschuurmachines, ladders, grondverzetmachines, tuinmachines en véél meer.

Huren bij Euro Rent betekent een professioneel resultaat met de juiste machines. En daarbij bespaar je ook nog eens geld; geen hoge aanschafkosten van die machine voor die ene klus of die je toch maar weinig gebruikt. Onze machines worden door eigen ervaren technici gecontroleerd en onderhouden, zodat ze steeds in een optimale staat verkeren. Daarnaast adviseren onze verhuurspecialisten je met de keuze van de juiste machine. Elke machine wordt verhuurd met een praktische gebruiksaanwijzing en bij het afhalen krijg je een deskundige uitleg zodat ook jij kan werken als een professional!

 

18 april 2017

Nieuw te huur: houtkliefmachine 7 ton

Horizontale, elektrische houtkliefmachine voor het splijten van houtblokken met een kleine tot middelmatige diameter tot 30 cm en een klieflengte van 52 cm. Voorzien van een veilige twee handen bediening en werkt met 2 snelheden. Huurprijs slechts €28,- per dag. Bekijk onze demonstratievideo of productpagina.

 

20 maart 2017

De lente is begonnen!

De lente is goed begonnen en het weer wordt steeds aangenamer. Hét moment om de tuin te (laten) onderhouden of heraanleggen. Euro Rent helpt je hierbij graag en onze tuinmachines nemen je veel werk uit handen.

VAN ONDERHOUD TOT AANLEG

Voor elke tuinklus heeft Euro Rent de juiste machine te huur. Van kleine geavanceerde tuinmachines waardoor het werk gemakkelijker en sneller uitvoerbaar is, mini graafmachines en knikmopsen voor bestratingswerken tot aan 4x4 hoogwerkers voor snoeiwerkzaamheden op ruw terrein. Bij ons ben je aan het juiste adres voor advies, ervaring, zekerheid en een enorm breed verhuurgamma voor de realisatie van al jouw tuinprojecten.

Bekijk snel online ons volledige aanbod tuinmachines, kom naar één van onze verhuurwinkels om het zelf te ontdekken of contacteer ons vandaag nog!

 

8 maart 2017

Nieuw te huur: pesticidenvrije onkruidbestrijdingsmachine

Nieuw bij Euro Rent; een milieuvriendelijke onkruidbestrijder die ook dienst doet als hogedrukreiniger. Deze machine bestrijdt onkruid op de meest efficiënte manier en zonder pesticiden door het te besproeien met heet water. Studies wijzen namelijk uit dat water boven de 83°C het onkruid direct doodt. Dit toestel maakt gebruik van water van 102°C in vloeistofvorm, dat gezien zijn thermische geleidbaarheid het diepst kan doordringen in de grond en zo de wortel en de zaden aantast. Omdat het onkruid niet meer in staat is om te bloeien en zich verder te verspreiden, ontstaat er een preventieve werking en blijft het onkruid steeds langer weg.

Voordelen:

 • 100% biologische onkruidbestrijding
 • Zeer effectief: drie behandelingen per jaar volstaan
 • Bestrijdt nagenoeg alle soorten onkruid
 • In te zetten op elke ondergrond
 • Werkt sneller dan het wegbranden van onkruid
 • Aan te sluiten op elke Gardena koppeling
 • Multifunctioneel inzetbaar: onkruidbestrijder, hogedruk- en wegdekreiniger
 • Omgevingsvriendelijk en geluidsarm in gebruik

 

17 februari 2017

Parket renovatie weken bij Euro Rent

Bespaar geld, ga zelf aan de slag en geef je parketvloer een tweede leven met onze parket renovatie weken. Tot en met 30 april ontvang je op ons ruime assortiment V33 houtproducten 20% korting! Maar dat is nog niet alles, want bij Euro Rent:

 • Huurt u zéér voordelig parketschuurmachines
 • Huurt u voor 1 dag of meerdere weken
 • Huurt u een combipakket band- en kantenschuurmachine met 12,5% korting
 • Huurt u een combipakket band- + kanten- + vlakschuurmachine met 18% korting
 • Schuurt u stofvrij met al onze machines
 • Ontvangt u 20% korting* op alle V33 vernissen en oliën
 • Nemen wij ongeopende blikken V33 zonder probleem terug
 • Koopt u uw schuurpapier van korrel 16 tot korrel 120
 • Nemen wij niet gebruikt schuurpapier zonder probleem terug
 • Ontvangt u GRATIS advies en demonstratie

 

17 januari 2017

Solden bij Euro Rent

Ook bij Euro Rent zijn het solden! Doe je voordeel met onze tweedehandsartikels met kortingen tot wel 30%! Zo hebben wij nù onder andere voor de snelle beslissers een beperkt aantal ex-rental dieselverwarmingstoestellen te koop staan. Ideaal om comfortabel door te werken tijdens de koude wintermaanden of om uw evenementlocatie te verwarmen. Keuze uit 35.000 of 55.000 kcal Arcotherm machines zonder schouw. Verkoopprijs €430,- en €580,-. Interesse? Stuur ons vandaag nog een email, want OP=OP.

 

10 januari 2017

Goedkoper huren in 2017!

Start het nieuwe jaar met de laagste prijzen met Euro Rent als jouw verhuurpartner. Dat huren slimmer is dan kopen wist je al. Maar weet je ook dat je in 2017 nóg meer kunt besparen op jouw huurkosten? Afhankelijk van jouw project en budget profiteer je bij regelmatige verhuringen van nog voordeligere tarieven in 2017. 

Ook slim huren? Contacteer ons dan per email of telefonisch. Wij komen dan graag naar jouw werf of project voor gratis advies op maat om samen de meest efficiënte inzet van ons huurmaterieel te bepalen.

 

3 januari 2017

Huur-koop actie sneeuwkettingen

Het is in veel landen verplicht om winterbanden onder de auto te monteren en sneeuwkettingen in de wagen te hebben. Ga veilig op wintersport en huur snel, gemakkelijk en voordelig uw sneeuwkettingen bij Euro Rent! Wij hebben meer dan 400 Weissenfels sneeuwkettingen op voorraad!

Profiteer nu van onze voordelige huur-koop actie

Koop de sneeuwkettingen na een week huur voor slechts €35 of €85 excl. BTW. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het type voertuig (personenauto, SUV, MPV, 4x4 of camionette), de velgdiameter (inchmaat) en de breedte van de band en de hoogte/breedte verhouding. Ex-rental sneeuwketting kopen zonder te huren? Ook dat kan. U betaalt dan €50 of €120 excl. BTW.

Weissenfels is een expert op het gebied van sneeuwkettingen. Dit merk is verkrijgbaar in diverse modellen en het zijn goede sneeuwkettingen om mee te nemen op wintersport. Alle modellen zijn gemakkelijk te monteren en geschikt voor voertuigen voorzien van ABS en ESP. Weissenfels seeuwkettingen zijn TÜV goedgekeurd!

Ontdek onze voordelige sneeuwketting verhuurtarieven

 

2 januari 2017

Euro Rent ondersteund twee goede doelen in 2017

Euro Rent kijkt terug op een succesvol 2016 met mooie lift- en bouwprojecten, de introductie van nieuwe innovatieve verhuurproducten en vooral duizenden tevreden klanten. Omdat we dit succes niet alleen hebben gerealiseerd, vinden wij het belangrijk onze maatschappelijke rol te vervullen en iets terug te doen.

Voor 2017 hebben we daarom twee goede doelen gekozen welke kunnen rekenen op de financiële steun van Euro Rent: begeleidingscentrum De Vlinderkens waar 15 jongeren wonen en leven en middels bijzondere jeugdzorg begeleiding krijgen voor hun problematische opvoedingssituatie en Little Hearts waar een Belgisch team een weeshuis in Cambodja open houdt waar kinderen naast een thuis ook een toekomst wordt geboden.

Wil jij ook één van deze organisaties sponsoren, bezoek dan zeker de websites www.devlinderkens.be en www.littlehearts.be. Voor hun is elke bijdrage welkom!

 

2 december 2016

Aangepaste openingstijden

Gewijzigde openingsuren tijdens de feestdagen bij Euro Rent:

 • Zaterdag 24 december: sluiting om 15.00 uur i.p.v. 17.00 uur
 • Zaterdag 31 december: sluiting om 15.00 uur i.p.v. 17.00 uur

Tijdens het bouwverlof zijn wij wél gewoon geopend. Wij wensen u alvast sfeervolle feestdagen en een spetterend eindejaarsfeest

 

17 november 2016

Hangt uw feestverlichting al?

Het zijn drukke tijden om ook dit jaar weer alle feestverlichting te plaatsen en te testen. Om alles op tijd klaar te hebben, kunt u bij Euro Rent terecht voor goede en betrouwbare hoogwerkers waardoor het werk veilig, vlot en efficiënt verloopt. Van zelfrijdende hoogwerkers en schaarliften tot aan hoogwerkers op vrachtwagen te besturen met rijbewijs B om op één dag op meerdere locaties snel en veilig verlichting te hangen.

 

14 november 2016

Laat u niet verrassen deze winter!

VROEGHUUR-ACTIE HEATERS

's Winters doorwerken: laat de kou geen spelbreker zijn! Er is niets zo prettig als doorwerken tijdens de koude wintermaanden dankzij heaters. Deadlines kunnen hierdoor makkelijker gehaald worden en uw medewerkers staan in een comfortabele werkomgeving. Euro Rent maakt dit mogelijk!

KORTING

Bij Euro Rent huurt u deze winter uw heater extra voordelig. Wie nu zijn toestel reserveert, bespaart deze winter tot 40% op de huur! Deze actie is niet alleen goed voor uw portemonnee en het welzijn van uw collega's, maar ook voor uw gemoedsrust. U bent op deze manier verzekerd van een toestel op de werf of in de bedrijfshal tijdens de wintermaanden!

Hoe werkt het?
Het principe is simpel: hoe langer u huurt, hoe hoger uw korting.*

Huur 2 maanden = 10% korting 
Huur 3 maanden = 20% korting 
Huur 4 maanden = 30% korting
Huur 5 maanden = 40% korting 

* actievoorwaarden van toepassing

Wacht niet te lang en bekijk ons gamma verwarmingstoestellen.
Voor vragen of een vrijblijvende vroeghuur offerte mailt u naar deurne@eurorent.be of sint-niklaas@eurorent.be

Actievoorwaarden:

 • Korting uitsluitend van toepassing bij het huren van een aanééngesloten periode van 2 maanden of meer.
 • Kortingen niet geldig op brandstoftanks, verzekering, transport en service.
 • Reserveer uw verwarmingstoestel vóór 1 december 2016.
 • Niet geldig in combinatie met andere acties.
 • Korting geldig op basis van beschikbaarheid toestellen. 

 

 

7 november 2016

Houthakselen ging nog nooit zo vlot!

Euro Rent heeft onlangs vier nieuwe professionele mobiele hakselaars aan het verhuurgamma toegevoegd. Takken van 18 cm doorsnee zijn geen probleem voor deze machine. En dat ze in de smaak vallen, blijkt wel uit de reactie én video die we ontvingen van één van onze klanten.

“Bij een renovatieproject vroeg de eigenaar of wij ook het snoeihout in zijn hof konden opruimen. Als aannemer een niet alledaagse klus, maar met het juiste gereedschap was deze klus zo geklaard. Bij Euro Rent hebben wij één van hun nieuwe hakselaars gehuurd. Na een korte en duidelijke uitleg was de machine een half uur later opgesteld en konden we aan de slag. Geen tak was te groot voor dit toestel. En elke tak ging met vlot gemak door de messen. Het was een regenachtige dag, maar door de snelheid waarmee de takken versnipperd werden hebben wij tussen de buien door de grote berg snoeiafval in 2 uur kunnen opruimen. De efficiëntie van de machine, het grote gebruiksgemak en de goede huurprijs hebben ervoor gezorgd dat deze klus veel beter is verlopen dan ik op voorhand had verwacht.”

Bekijk ons volledige assortiment hakselaars.

Bekijk het filmpje: https://youtu.be/u1u34PZ_IfM

 

3 november 2016

Is uw tuin al winterklaar?

De bladeren beginnen te verkleuren en de nachten worden geleidelijk aan langer en kouder. Kortom, de herfst is vanaf nu goed zichtbaar. Het is dan ook de hoogste tijd om uw tuin winterklaar te maken! Onze handige tuinmachines helpen u graag een handje!

Bekijk ons volledige assortiment tuinmachines.

 

31 oktober 2016

De wintertijd is weer ingegaan

Afgelopen weekend is de klok een uur achteruit gegaan en hiermee is de wintertijd officieel begonnen. In deze donkere maanden is het belangrijk dat het werk zo min mogelijk stil komt te liggen en dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden met minder kans op ongelukken. Voor elke job verhuren wij de juiste verlichting om ervoor te zorgen dat er goed verlicht gewerkt kan worden. Van mobiele lichtmasten op aanhanger, telescopische lichtmasten met HQI werflampen tot aan halogeen werflampen op statief.

Nu is ook het moment om voor het komende koude weer aan kachels en verwarming te denken die de werkplaats of bouwkeet kunnen verwarmen. Hiervoor hebben wij een groot assortiment aan verwarmingstoestellen die de komende maanden niet kunnen ontbreken tijdens het werk.

 

20 oktober 2016

Nu te huur: Genie S-45 TraX rupstelescoophoogwerker

Ontdek de Genie S-45 TraX hoogwerker bij Euro Rent! Deze ruwterrein rups telescoophoogwerker heeft vier onafhankelijke (rubber) rupsen met eigen aandrijving en laat zich door geen berg zand of modderput tegenhouden. De zelfrijdende rupstelescoophoogwerker heeft een groot zijdelings bereik (reikwijdte van meer dan 11 meter), een werkhoogte van bijna 16 meter en een platformcapaciteit van 227kg. Deze machine stuurt net als een bandenmachine gewoon met de twee voorste (rubber) rupsen waardoor hij nauwelijks sporen achterlaat. De Genie S-45 TraX is te huur vanaf €278 en tijdelijk beschikbaar.

Meer info.

Genie TraX 45 hoogwerker

 

18 augustus 2016

EURO RENT BRENGT U HOGER!

Euro Rent heeft twee nieuwe hoogwerkers aan haar huurgamma toegevoegd. Een 24 meter en 27 meter hoogwerker op vrachtwagen te besturen met rijbewijs B. Met deze twee nieuwe aanwinsten kunt u voortaan nog eenvoudiger, sneller en mobieler op hoogte werken

Speciaal ter introductie van deze nieuwe hoogwerkers ontvangt u 20% korting* op de huur van beide. U huurt al zo'n hoogwerker op vrachtwagen vanaf €176** per dag.

Voordelen:

 • Te besturen met klein rijbewijs (B)
 • Veilig en snel werken op 24 of 27 meter hoogte
 • Hoog gebruiksgemak en functionaliteit
 • Snel opgebouwd, universeel inzetbaar
 • Veelzijdigheid
 • Zeer efficiënt in gebruik
 • Kostenbesparend
 • Grote stabiliteit

 

Meer informatie:

Hoogwerker telescoop 24 m op vrachtwagen (rijbewijs B)

Hoogwerker telescoop 27 m op vrachtwagen (rijbewijs B)

Actievoorwaarden:

 • *20% korting uitsluitend geldig voor online verhuringen van de 24 meter (LSHO 0850) en 27 meter (LSHO 0870) hoogwerker op vrachtwagen en op alle verhuurtarieven (dag, week, 4 weken)
 • Korting niet geldig op verhuuraccessoires, verzekering, transport en service
 • Looptijd actie van 18 augustus t/m 31 oktober 2016
 • Niet geldig in combinatie met andere acties en lopende offertes
 • Korting geldig op basis van beschikbaarheid. Bij onbeschikbaarheid is de korting niet overdraagbaar op een ander model hoogwerker.
 • ** Dagprijs gebaseerd op een huurperiode van 4 weken. Vermelde prijs is inclusief de 20% actiekorting.

 


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus