Over ons

Bedrijfsbrochure

Euro Rent heeft meer dan 50 jaar ervaring in het verhuren van machines voor de bouwsector en de industrie. Ondertussen is het gamma uitgebreid tot méér dan 40.000 machines die onmiddellijk beschikbaar zijn voor aannemers, installateurs en doe-het-zelvers.

Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren staan garant voor 100% bedrijfszekere machines.

Indien u dit wenst, leveren wij het materieel stipt af op de werf of bij u thuis. Bovendien zijn onze lage huurtarieven een extra troef.

Lees in onze bedrijfsbrochure hoe onze klanten ons elke dag inspireren om het beste uit zichzelf te halen met onze machines.

Klik op de afbeelding of hier voor meer informatie over Euro Rent.

Videos

Onze bedrijfsvideo

Bekijk hier onze bedrijfsvideo!

Korte kennismakingsvideo

Huren bij Euro Rent is meer dan huren bij een verhuurfirma alleen. Met een depot in Sint-Niklaas en Deurne is het juiste materiaal en bijhorend advies voor de professional en particulier steeds dichtbij!

VEILIG WERKEN OP HOOGTE

Één van onze specialisaties is het verhuren van hoogwerkers, schaarliften en bouwliften.

Voor alle werkzaamheden op hoogte in alle omstandigheden kunt u rekenen op ons breed gamma aan professionele, veilige én betrouwbare machines. Machines welke elke dag tot uw dienst staan om grote en kleine werken op hoogte veilig en met succes te realiseren. Wij leveren het gevraagde toestel, machine of materiaal op eender welke locatie in België.

Bekijk onze huuroplossingen voor veilig werken op hoogte in onderstaande videocarrousel.