Donatie voor Amnesty International

Onlangs overhandigde Kris Coppens, gedelegeerd bestuurder van Copco nv, een symbolische cheque met een bedrag van 300 euro aan Amnesty International Vlaanderen. Dit bedrag kwam tot stand tijdens het gespeelde WK2022 in Quatar.

“Elk groot voetbaltornooi spelen wij met ons bedrijf en de collega’s een voetbal pronostiek.,” legt Coppens uit. “We vonden het belangrijk voor de interne teamspirit om dat ook dit WK te doen. Ondanks de schaduwzijde dit jaar van het WK voetbal. Maar we wilden onze medewerkers wel laten stilstaan bij de problematiek rond de mensenrechten in het WK-gastland. Voetbal moet een feest zijn voor iedereen, ongeacht afkomst, huidskleur, geaardheid, gender of socio-economische status.”

Als Antwerps bedrijf kunnen wij weinig bereiken op het gebied van mensenrechten in Qatar. “Maar door Amnesty International te steunen, kunnen we wél een verschil maken.”, zegt Coppens.

Tijdens elke speelronde doneerde Euro Rent een bedrag per deelnemer aan Amnesty International. Aan het einde van de finale heeft de directe besloten om het bijeen gespeelde bedrag nog eens te verdubbelen naar €300,00! De donatie is ondertussen overgemaakt aan Amnesty International Vlaanderen.

Meer info over dit onderwerp?

Euro Rent investeert continu in het vernieuwen en uitbreiden van haar verhuurgamma met de nieuwste modellen en innovaties. Heb je nog vragen over dit toestel of wens je dit toestel op jouw project te gebruiken? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten:

Paasmaandag zijn wij gesloten

Hoe vochtig weer je bouwproject niet hoeft te vertragen

Wateroverlast? Wij hebben de oplossing.

Nog vragen over dit bericht?
Stel ze hier!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.