Nieuw in de verhuur: trax 22 meter hoogwerker

Euro Rent investeert in Genie S65 Trax 22 meter trax-telescoophoogwerker

Euro Rent Machineverhuur heeft nieuwe hoogtewerker aangekocht om te werken in extreme terrein omstandigheden, op alle ondergronden. De Genie S65 Trax is de ideale machine voor een extreem modderige bouwplaats of een oneffen en zeer moeilijk begaanbaar terrein. De vier rupstracks bieden perfect grip en zorgen voor een lage bodemdruk. Voor het uitvoeren van het werk, biedt deze machine een werkhoogte van bijna 22 meter en een reikwijdte van 16,51 meter.

De machine wordt aangedreven door een krachtige Stage V dieselmotor: schoner dan andere motoren en stoot minder schadelijke stoffen uit. Opdrachtgevers kunnen in projecteisen of aanbestedingen opnemen dat er met minder uitstoot gebouwd moet worden. Stage V kan dan een oplossing zijn.

De 22 meter rups-telescoophoogwerker is te huur vanaf €430,00 per dag. Voor langere huurperioden gelden aantrekkelijke huurtarieven. Twijfel je aan de terrein omstandigheden of wil je advies over de haalbaarheid van de werkzaamheden op hoogte, dan kan je contact opnemen met Ronny Elsermans (ronny @ eurorent.be), hoogwerker product specialist bij Euro Rent. Hij zal je meer informatie en de beschikbaarheid kunnen geven van deze machine.

 

Meer info over dit onderwerp?

Euro Rent investeert continu in het vernieuwen en uitbreiden van haar verhuurgamma met de nieuwste modellen en innovaties. Heb je nog vragen over dit toestel of wens je dit toestel op jouw project te gebruiken? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten:

Wij zijn open tijdens bouwverlof

Paasmaandag zijn wij gesloten

Hoe vochtig weer je bouwproject niet hoeft te vertragen

Nog vragen over dit bericht?
Stel ze hier!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.