Nieuwe website is live!

Vind nu nog gemakkelijker de juiste machine voor elke job

Ter gelegenheid van haar 50ste jubileumjaar heeft Euro Rent haar website in een volledig nieuw jasje gegoten. Niet enkel de buitenkant wijzigde compleet, er zijn ook tal van functionaliteiten bijgekomen.

De website biedt een totaaloverzicht van meer dan 2.500 verschillende professionele machines en alle daarbij behorende accessoires. De vernieuwde website maakt het nog gemakkelijker om het juiste materieel voor elke job te zoeken, selecteren en direct te reserveren. Ook de bijhorende accessoires of toebehoren kunnen in één klik toegevoegd worden aan de bestelling.

Transparante prijzen

Als één van de weinige verhuurbedrijven in België, is Euro Rent volledig transparant in haar prijzen. Een professional ziet altijd de beste prijs en kan online een budgetcalculatie maken gebaseerd op het aantal machines en de gewenste huurperiode.

Het ontwerp is aangepast zodat de informatie overzichtelijker is en duidelijk gegroepeerd per verhuurbehoefte zodat materieel online sneller te vinden is. Indien beschikbaar, bevat de website tevens technische fiches, gebruikershandleidingen en gebruikersadvies. Alles om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat huren écht huren zonder zorgen wordt.

Huren vanop de werf

Uiteraard kunnen klanten nog steeds zelf kiezen hoe ze willen huren. Dat kan via de telefoon, in één van de twee verhuurwinkels van Euro Rent of via de vernieuwde website. Uiteraard is de website volledig responsive zodat ook vanop de werf via elk mobiel toestel een bestelling geplaatst kan worden, of specificaties van een product opgevraagd kunnen worden. Op de website kan men tevens dé Euro Rent catalogus aanvragen.

Er staan nog een aantal zaken op de planning, zoals een uitgebreide machinehuurfilter en handige tips&trics. De nieuwe website werd uitgebreid getest maar staat nog in haar kinderschoenen. Valt u dus iets op? Dan kunt u dit melden via deurne@eurorent.be. Zo kunnen we eventuele foutjes zo snel mogelijk oplossen.

Meer info over dit onderwerp?

Euro Rent investeert continu in het vernieuwen en uitbreiden van haar verhuurgamma met de nieuwste modellen en innovaties. Heb je nog vragen over dit toestel of wens je dit toestel op jouw project te gebruiken? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten:

Wij zijn open tijdens bouwverlof

Paasmaandag zijn wij gesloten

Hoe vochtig weer je bouwproject niet hoeft te vertragen

Nog vragen over dit bericht?
Stel ze hier!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.