EURO RENT wordt exclusieve PERI verhuurpartner

Snel, efficiënt en veilig betonconstructies opbouwen. Met het PERI DUO lichtgewicht bekistingssysteem kan dit voor elk project.
Euro Rent is de exclusieve verhuurpartner van PERI voor PERI DUO, PERI SKYMAX, PERI UP en PERI PROKIT.

PERI DUO – lichtgewicht bekisting voor wanden, kolommen en vloeren

PERI DUO is een innovatief bekistingssysteem uit Polytech. Deze universele bekisting wordt gekenmerkt door zijn bijzonder lage gewicht en eenvoudig gebruik. Zo snel en makkelijk ging bekisten nog nooit.

3-in-1 totaalconcept: wanden, kolommen en vloeren met hetzelfde paneel

Een totaal nieuwe wending in het gebruik van bekisting. Met een uiterst klein aantal verschillende systeemonderdelen bekist je efficiënt verscheidene soorten wanden, kolommen én vloeren. Uiteraard zijn andere varianten zoals fundamenten of enkelzijdige bekisting ook mogelijk met DUO. De basis voor het maken van allerlei types wanden, kolommen, vloeren, funderingen zijn de DUO panelen en de DUO verbinders.

Alle DUO systeemcomponenten wegen minder dan 25 kg. Zo werk je zelfstandiger, sneller en heb je minder vaak een kraan nodig. De panelen en onderdelen zijn zeer handzaam en bijgevolg makkelijk hanteerbaar door één persoon.

Bij Euro Rent huur je snel en voordelig de volgende PERI DUO producten:

  • DUO bekisting voor wanden
  • DUO bekisting voor kolommen
  • DUO bekisting voor vloeren
  • DUO bekisting voor funderingsbalken
  • DUO bekisting voor zwembaden

PERI SKYMAX vloerbekisting met grote panelen

De PERI SKYMAX vloerbekisting zorgt door de montage vanaf het onderliggende niveau voor een bijzonder hoge veiligheidsstandaard op uw bouwplaats. Het gebruik van de grote lichtgewicht polymeerpanelen maakt snel en efficiënt bekisten mogelijk. Snel bekisten en vroegtijdig ontkisten met de gepatenteerde afzinkkop maken van dit systeem een economisch voordelig systeem.

PERI UP FLEX – veilige stellingen en schoren voor jouw bouwproject

De PERI UP FLEX stellingen zijn snel op te bouwen, hebben een hoog draagvermogen en volledig vlakke vloeren. De stellingen zijn flexibel inzetbaar voor een breed aantal toepassingen. De vloerroosters worden rechtstreeks op de liggers gemonteerd, de veldlengtes kunnen per 25 cm aangepast worden. Elk veld is volledig bedekt met systeemvloeren en zorgt voor volledig vlakke vloeren zonder struikelgevaar.

PERU UP FLEX 75 – de lichtgewicht traptoren voor flexibele toegang

De PERI UP FLEX 75 lichtgewicht aluminium trap met een breedte van 75 cm wordt gemonteerd op consoles van het modulaire stellingsysteem, PERI UP. Het resultaat is een stellingtrap met tegengestelde looprichting of in parallelle looprichting. De PERI UP Flex Trap 75 kan tot 100 m hoog reiken en wordt gemonteerd op vier staanders. De toelaatbare belasting bedraagt 2,00 kN/m² en is daarmee bijzonder geschikt voor toegangen tot een werf of bouwplaats. De trap kan voor toegang tot openingen in gebouwen voorzien worden van trapleuningen en comfortabele, lage treden, ongeacht de vloerhoogte.

Dankzij een breedteraster van 25 cm kunnen alle trapdelen volledig bedekt worden zonder openingen en past ook in kleinere ruimtes.
De trap wordt gemonteerd zonder diagonalen en met slechts een minimum aantal ankers.

PERI PROKIT – het veiligheidssysteem voor tijdelijke randbeveiliging

PERI PROKIT is het veiligheidssysteem voor tijdelijke randbeveiliging. Het 1,10 meter hoge, snel te plaatsen systeem biedt betrouwbare valbescherming bij open randen op iedere bouwplaats. Snel monteerbaar dankzij een minimum aan verschillende lichtgewicht componenten en zelfborgende leuningstaanders. De montage is zeer flexibel en kan op verschillende manieren gemonteerd worden op gebouwen en bekistingssystemen.

VRAGEN?

Benieuwd naar onze huurtarieven of heb je een vraag? Bel of mail onze PERI adviseurs, zij helpen je graag verder.

 

Meer info over dit onderwerp?

Euro Rent investeert continu in het vernieuwen en uitbreiden van haar verhuurgamma met de nieuwste modellen en innovaties. Heb je nog vragen over dit toestel of wens je dit toestel op jouw project te gebruiken? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Bericht delen:

Recente nieuwsberichten:

Wij zijn open tijdens bouwverlof

Paasmaandag zijn wij gesloten

Hoe vochtig weer je bouwproject niet hoeft te vertragen

Nog vragen over dit bericht?
Stel ze hier!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.