Transport

Bij Euro Rent heeft u de keuze om uw machine zelf op te halen, of deze geleverd te krijgen op een werf of bij u thuis.

Machine zelf ophalen

Voor het vervoer van het door u gehuurde toestel vindt u in ons verhuurgamma tal van transportartikelen, zoals aanhangwagens met diverse specificaties. Als u voor het transport van de machine bij ons een aanhangwagen huurt, ontvangt u 50% korting op de huur van de aanhangwagen. Uiteraard zijn al onze aanhangwagens ook los te huren.

Machine laten leveren

Euro Rent beschikt over een eigen transportafdeling voor transport van zowel grote als kleine machines. Gehuurde machines of materieel op locatie laten bezorgen? Wij bieden altijd een passende oplossing.

We leveren de door u gehuurde machine(s) snel op elke gewenste locatie in heel België met eigen milieubewuste Euro 6 transportmiddelen met vaste, ervaren chauffeurs. Wilt u een korte instructie over de door u bestelde machine of materieel? Onze chauffeurs leggen het graag aan u uit.

Transporttarieven

Transportkosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand die u van een Euro Rent vestiging verwijderd bent. Inbegrepen in de kosten zijn het klaarzetten van de machine(s) en het laden en lossen.

Getoonde tarieven zijn per rit (exclusief wachturen, inclusief kilometerheffing en eventuele tolkosten) en exclusief BTW. Tijdens het online huren wordt automatisch uw transporttarief berekend.

Voor levering van nadars, bouwhekken en steigermateriaal gelden afwijkende tarieven afhankelijk van de hoeveelheden.