Onze merken

We verhuren professionele, kwalitatieve en bedrijfszekere machines. Hiervoor werken we met sterke partners en merken, die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun branche. Samen helpen we u succesvol te zijn bij het realiseren van uw project.

Euro Rent is officiële dealer van de volgende A-merken:

Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 70 jaar lopen ze voorop in klimoplossingen.

Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine. Aspen is alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Sint-Niklaas.

Op het gebied van steigertechniek is Layher dé toonaangevende fabrikant in de Benelux. Of het nu gaat over steigers in de bouw, industrie, offshore, evenementen, trappentorens of ondersteuningen: samen met Layher hebben wij voor elke situatie een oplossing.

Euro Rent beschikt over de grootste Layher verhuurvoorraad van België. Onze steigerspecialisten denken graag met u mee.

V33 biedt een heel assortiment houtproducten en houtverven aan. Ze ontwerpen, produceren en verkopen hoogwaardige houtproducten voor zowel binnen als buiten. Op zoek naar houtbescherming, houtvernis, lak of olie? V33 biedt met zijn beschermingsproducten en decoratieproducten een antwoord op al je noden, voor zowel interieur als exterieur.

HiKOKI Powertools is een onderdeel van de Koki Holdings CO, Ltd,en was voorheen bekend onder de naam Hitachi Powertools. HiKOKI powertools produceert HiKOKI gereedschap dat buitengewoon praktisch en specialistisch is en bovendien over een spectaculair uiterlijk beschikt. Producten zoals boorhamers, cirkelzagen, oplaadbare lampen, heggenscharen, en kleding behoren tot het assortiment van HiKOKI powertools.

Onze partner in steiger, ondersteunings- en bekistingsystemen voor het verwezenlijken van uw bouwprojecten.

Voor ieder individueel project zoeken wij samen met PERI naar de meest rendabele oplossing, rekening houdend met alle details zoals oppervlaktestructuur, randen, voegen of verankeringen in het beton.

Wij zijn de exclusieve verhuurpartner van de PERI UP, PERI DUO en PERI SKYMAX systemen.