Inter-Fast vertrouwt op Euro Rent voor al haar verticaal transport

Efficiënt inzetten van materieel en mensen met de juiste bouwlift. Zo luidt ons devies wanneer het over bouwliften gaat. Vooral bij de uitvoering van grotere projecten is het aangewezen om de mogelijke opties te bekijken en de meest rendabele oplossing te kiezen. In dat opzicht kan een bezoek van een van onze liftdeskundigen aan de toekomstige opstelplaats zeer nuttig zijn. Meedenken en rekening houden met werfnoden en budget worden zo naadloos gekoppeld aan professioneel advies en technische ondersteuning op maat. En ook veiligheid, zowel voor eigen werknemers als tijdelijke arbeidskrachten en onderaannemers, staat steeds voorop.

Aannemer Inter-Fast uit Beveren heeft voor haar werven geregeld bouwliften nodig en vertrouwt al jaren op de diensten van Euro Rent voor het verticale transport. Filip Verhulst, zaakvoerder Inter-Fast, is daar heel duidelijk over: “Als wij voor een van onze werven een bouwlift nodig hebben, dan is Euro Rent voor Inter-Fast de enige optie. Zij leveren exact wat we nodig hebben en de prijs-kwaliteits-verhouding is uitstekend.”

All-in service

Euro Rent gaat prat op zijn gekende all-in service. Van een eigen transportdienst en montageploegen tot verregaande technische ondersteuning. Ons servicepersoneel is steeds bereikbaar om hulp te bieden bij problemen. Verhulst bevestigt: “Over de geleverde service en kwaliteit kunnen we alleen maar tevreden zijn. De mensen van Euro Rent hebben kennis van zaken en zorgen steeds voor het juiste materiaal op de juiste plaats. En het wordt dan ook nog eens geplaatst door de juiste mensen. Dat Inter-Fast al jarenlang samenwerkt met Euro Rent is het mooiste bewijs van een duurzaam partnership.”

Als specialist in machineverhuur staan kwaliteit, veiligheid en service bovenaan onze prioriteitenlijst. En dat wordt dan nog eens gekoppeld aan een zeer ruim aanbod. Zo bieden wij onze klanten een breed gamma goederen- en personenliften van 300 kilogram tot 2 ton aan.

Recente projecten:

Veilig plaatsen van HVAC-installaties op hoogte

Stofvrije afbraak van appartementsgebouw

50 ton steigermateriaal voor Bellewaerde Aquapark