Code van goede praktijk steigers

Euro Rent is dé specialist in verhuur van steigers. Al meer dan 40 jaar verhuren wij een zéér uitgebreid gamma Layher gevelsteigers, rolsteigers, trappentorens, dakrandbeveiliging en betonondersteuningen. Voor transportsteigers, goederen en personenliften bieden we bovendien een all-in formule aan: levering, montage, keuring, onderhoud, demontage en afhaling.

Euro Rent beschikt over de grootste verhuurvoorraad van België. Vraag naar onze kortingen voor grotere projecten en/of huurperiodes vanaf 3 maanden! Voor steigerbouwers hanteren wij speciale condities.

Onze troeven:

  • Meer dan 40 jaar ervaring in de verhuur van steigers
  • Advies en technische ondersteuning
  • Nazicht van alle onderdelen
  • Transporten met stipte levering

Code van Goede Praktijk Steigers

Op 28 april heeft Constructiv haar nieuwe Code van Goede Praktijk voor Steigers gepubliceerd. Deze nieuwe Code van Goede Praktijk focust op het veilig monteren, demonteren en gebruiken van steigers. De Code van Goede Praktijk is het resultaat van een intersectorale samenwerking tussen werkgevers- en werknemersorganisaties van de bouwsector, de Vereniging van Stellingbouw Bedrijven België, de koepelorganisatie van de dienstverlenende organisaties uit de elektrotechnische sector, de vereniging van preventieadviseurs en de nationale beroepsvereniging van veiligheidscoördinatoren.

De code geeft een praktische invulling van de reglementering inzake steigers enerzijds en reikt, in overeenstemming met deze reglementering, technische oplossingen aan voor diverse steigertypes anderzijds. Bijkomend wordt in het document ingegaan op de verantwoordelijkheden van alle tussenkomende partijen.

Meer informatie is beschikbaar op www.constructiv.be.

Productvideo’s

Of bekijk:

Niets gevonden.