Schaarlift 4x4 diesel tot 18 m

Kies de juiste schaarlift voor uw job!

De keuze van uw schaarlift hangt af van uw project. Deze werkbereikschema's zullen uw keuze vergemakkelijken. Heeft u een ander type schaarlift in gedachte? Bekijk dan ons overzicht hoogwerkers en schaarliften.

  • Automatisch nivellerende stempels
  • Opstelling mogelijk op oneffen terrein
  • Maximum hefvermogen tot 680 kg met een werkhoogte van 18 m
  • Groot werkoppervlak tot 5,8 m² en 12 m²
  • Verplaatsen op volle werkhoogte tot 14 m (LSSL0740)
  • Het 18 m model heeft platformverlengingen aan beide kanten
  • Met schuim gevulde banden voor ruw terrein
  • Hellingen berijdbaar tot 40%
  • Krachtige watergekoelde dieselmotoren

Deze schaarliften kunnen praktisch overal opgesteld worden. Oneffen terrein en hellingen tot 40% zijn berijdbaar door de pendelende as en de krachtige vierwielaandrijving. De geringe draaicirkels maken het manoeuvreren gemakkelijk.

Eens op de werkplek toegekomen kan de schaarlift door middel van automatisch nivellerende stempels veilig opgesteld worden. Aparte lampjes voor elk van de stempels geven een indicatie van de toestand. De stempels kunnen eveneens manueel apart bediend worden indien de omstandigheden dit vereisen.

Uitzonderlijk is de 18 m schaarlift die platformverlenging aan beide zijden toelaat. Het draagvermogen op het verlengstuk bedraagt nog 227 kg. De reling aan de achterkant kan verwijderd worden voor het gemakkelijk lossen en laden.

Model Genie GS-3268-RT GS-4069-RT GS-5390-RT
Werkhoogte maximum 11,75 m 14,20 m 18,15 m
Platformlengte 2,5 m 2,8 m 4 m
Platformlengte uitgeschoven tot 3,95 m tot 4,30 m tot 6,6 m
Hefvermogen (inclusief bezetting) 454 kg 363 kg 680 kg
Bezetting 2 à 4 personen 2 à 3 personen 6 personen
Breedte 1,73 m 1,75 m 2,29 m
Vermogen dieselmotor 20 pk (Kubota) 25 pk (Kubota) 48 pk (Deutz)
Gewicht 3.762 kg 4.744 kg 7.632 kg

Het verlengbaar platform laat toe efficiënt te werken met meer bewegingsruimte. Bovendien beschikt men reeds over een groter draagvermogen voor extra materiaal en gereedschap. Het uitschuifbaar platform laat toe boven obstakels te werken met deze schaarliften.

Het profiel van de met schuim gevulde banden zorgt dat de hydraulisch aangedreven wielen een zeer goede tractie hebben. Deze schaarliften kunnen zowel op vlak als extra ruw terrein gebruikt worden.

De 12 m en 14 m schaarliften kunnen op vlak terrein op volle hoogte rondrijden aan een lagere snelheid. Bij de 18 m schaarlift is het rijden in opgeheven toestand beperkt tot een werkhoogte van maximum 11 meter.

Overzichtelijke bedieningspanelen op het platform en op de grond met precieze en snelle controle over de verschillende functies van de schaarliften. Een duidelijke bediening voor een daling in nood is op beide niveaus aanwezig.

De relingen van de schaarliften kunnen volledig neergeklapt worden voor een gemakkelijk transport en de passage via een lage doorgang. Met uitgebreide beveiligingen en het diagnosepaneel geven deze krachtige schaarliften een grote inzet onder veilige omstandigheden.

Schaarlift 4x4 specificaties

 


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus