Hoogwerkers 4x4 diesel met telescoop 22 m

Kies de juiste hoogwerker voor uw job!

De keuze van uw hoogwerker hangt af van uw project. Deze werkbereikschema's zullen uw keuze vergemakkelijken. Heeft u een ander type hoogwerker in gedachte? Bekijk dan ons overzicht hoogwerkers en schaarliften.


  • Horizontaal bereik tot 17,1 m
  • Verrijdbaar op volle werkhoogte
  • Met pendelende as en schuim gevulde banden voor ruw terrein
  • Tot 37 cm vrije ruimte onder het chassis (17,6 m hoogwerker)
  • Volledig werkbereik 360° continu rondom en zwenkend platform 160°
  • Groot platform met automatische nivellering
  • Met stroomaggregaat 230V-50 Hz, 2.500 W
  • Stopcontact op het platform

Deze Genie hoogwerker rijdt ook met het platform op volle hoogte. Hierdoor is er geen onnodig tijdverlies door het op en neer laten van het platform.

Het werkplatform is ruim bemeten. Het maximum hefvermogen bedraagt 227 kg inclusief 2 personen. Met stroomaggregaat (230V-50 Hz, 2.500 W) aan boord voor stroom tijdens de werkzaamheden. Dit garandeert een complete autonomie.

Met schuim gevulde banden en voldoende vrije ruimte onder het chassis zorgen dat het rijden probleemloos gebeurt. Deze hoogwerker kan via ruw terrein rijden om de werkplek te bereiken. Hellingen tot 45% (24°) zijn berijdbaar. De 4x4 wielaandrijving met een pendelende as zorgt voor een verhoogde stabiliteit en tractie.

Model Genie Genie S-65
Werkhoogte maximum 21,8 m
Platformafmetingen (lxb) 183 x 76 cm
Horizontale reikwijdte 17,1 m
Hefvermogen (inclusief 2 personen) 227 kg
Breedte 2,49 m
Vermogen dieselmotor 46 pk (43,3 kW)
Gewicht 10.102 kg

Met de JIB arm in gestrekte stand kan men tussen of boven obstakels en pijpleidingen passeren met het platform. De telescopische bovenarm laat deze beweging dan vlot en rechtlijnig verlopen.

Het platform kan zelf ook horizontaal gezwenkt worden om een betere positie in te nemen ter hoogte van de werkplek. De krachtige watergekoelde dieselmotor zorgt voor een betrouwbare aandrijving van deze hoogwerker. Voor de noodbediening is een extra krachtbron met batterij voorzien.

Veilig werken staat voorop bij deze hoogwerker. De bediening met joystickbesturing is overzichtelijk, duidelijk en precies. Indien de stabiliteit in gevaar komt stopt de hoogwerker en dient men de aangewezen bewegingen te maken om terug naar een veilige werkpositie te gaan.

 Genie S-65 Werkbereik 21,8 m  

Genie S-65 Werkbereik 22 m
 

 


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus