Rolsteigers aluminium tot 14 m GVL

Deze rolsteigers hebben een nieuwe eenvoudige constructie en zijn superveilig bij de opbouw, het gebruik en de afbraak. De leuningen bieden een aaneensluitende bescherming over de ganse hoogte van de rolsteiger.

Andere steigers? Bekijk onze rolsteigers en Allround steigers.

Tijdens de opbouw bieden ze direct al bescherming tot de volgende hoogte die opgebouwd dient te worden. Elke werkvloer krijgt op deze wijze telkens rondom leuningen.

Elk leuningelement is een geheel met 2 open haken bovenaan en onderaan sluitingen met een hendel. De hendels geven duidelijk aan of ze wel of niet gesloten zijn voor een visuele inspectie.

De geavanceerde veiligheidsleuningen zorgen ervoor dat de onderdelenlijst beperkt en overzichtelijk blijft. De lichtgewicht onderdelen en elementen zorgen dat de montage vlot kan gebeuren. Ondanks het geringe gewicht zijn de onderdelen sterk en bestand tegen een stootje. Alle elementen maken stevige verbindingen en zorgen aldus voor een sterke en veilige constructie.

Stabilisatoren vergroten het grondoppervlak voor een verder opbouw in de hoogte. Dit zijn vaste of telescopische stabilisatoren naargelang de totale hoogte. De stabilisatoren kunnen gemakkelijk opgelicht worden om de steiger te verplaatsen naar een nieuwe werkpositie. De grote zwenkwielen met rem maken dat dit vlot en veilig kan verlopen.

Rolsteigers GVL 2,5 x 1,45 m tot 14 m

Rolsteigers GVL 2,5 x 0,85 m tot 10 m

Of bekijk:

Niets gevonden.