Officieel dealer

Euro Rent is officiële dealer van de volgende A-merken:
 

Kwaliteit op het hoogste niveau. Veiligheid tot op de bovenste trede. Je vindt het bij Altrex. Al 70 jaar lopen ze voorop in klimoplossingen.
 

Aspen benzine is speciale alkylaatbenzine. Alkylaatbenzine is de schoonste benzine die gewone benzine zoals Euro 95 en Super 98 kan vervangen. Het is beter voor uw gezondheid, het milieu en de machine. Aspen is alleen verkrijgbaar in onze vestiging in Sint-Niklaas.
 

HiKOKI Powertools is een onderdeel van de Koki Holdings CO, Ltd,en was voorheen bekend onder de naam Hitachi Powertools. HiKOKI powertools produceert HiKOKI gereedschap dat buitengewoon praktisch en specialistisch is en bovendien over een spectaculair uiterlijk beschikt. Producten zoals boorhamers, cirkelzagen, oplaadbare lampen, heggenscharen, en kleding behoren tot het assortiment van HiKOKI powertools.
 

V33 biedt een heel assortiment houtproducten en houtverven aan. Ze ontwerpen, produceren en verkopen hoogwaardige houtproducten voor zowel binnen als buiten. Op zoek naar houtbescherming, houtvernis, lak of olie? V33 biedt met zijn beschermingsproducten en decoratieproducten een antwoord op al je noden, voor zowel interieur als exterieur.

 

txt

 

 


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus