Hoogwerkers op rupsen (14 m - 17 m - 23 m)

Kies de juiste hoogwerker voor uw job!

De keuze van uw hoogwerker hangt af van uw project. Deze werkbereikschema's zullen uw keuze vergemakkelijken. Heeft u een ander type hoogwerker in gedachte? Bekijk dan ons overzicht hoogwerkers en schaarliften

Gold Lift 14.70

Hoogwerker op rupsen 14m


Gold Lift 14.70

Hoogwerker op rupsen 17m


 

Hoogwerker op rupsen 23m
Hoogwerker op rupsen 23m

Hoogwerkers op rupsen

  • Compact, 14 m model kan door een deur van 80 cm
  • Elektrische aandrijving voor binnengebruik
  • Benzinemotor voor gebruik zonder stroomaansluiting
  • Radiobesturing op de grond van het 17 m model
  • Snelle opstelling met hydraulische stempels, 1 druk op de knop bij de 17 m en 23 m modellen
  • Persluchtleiding en stopcontact in kooi
  • Eenvoudig te transporteren met een aanhangwagen

Gemakkelijk te verplaatsen en te manoeuvreren op het werkterrein. De aandrijving met benzinemotor maakt dat dit buiten autonoom kan gebeuren zonder externe krachtbron. Twee snelheden zijn beschikbaar voor een snelle of een meer precieze verplaatsing. Binnen te verplaatsen en te gebruiken door de aansluiting op een gewoon stopcontact.

De spoorbreedte van het onderstel met de rupsbanden kan versmald worden voor de passage door nauwe doorgangen. Normaal dienen verplaatsingen te gebeuren op volle breedte voor een verhoogde stabiliteit. Hierdoor kunnen hellingen en borduren gemakkelijk genomen worden.

De rupsbanden maken verplaatsingen op de meest diverse terreinen mogelijk. De druk wordt maximaal gespreid en de tractie is ideaal. Door de grote wendbaarheid én de mogelijkheid ter plaatse te draaien is het manoeuvreren tot het minimum te herleiden.

Plaatsing mogelijk op hellingen tot 11° (17 m) door de apart instelbare hydraulische stempels. De 17 m en 23 m modellen hebben een automatische afstempeling met een druk op een knop.

Groot werkbereik zowel in de hoogte als zijdelings. Met een extra uitschuifbare telescooparm en uitstrekbare giekarm (JIB) bij het gebruik door 1 persoon met extra materiaal tot 40 kg.

Ideaal om aan verticale oppervlakken te werken, ook met een gestrekte giekarm (JIB) en volledig uitgeschoven telescooparm. De verticale beweging is hierbij praktisch loodrecht hetgeen de bediening sterk vereenvoudigt. Hierbij beschikt men door de grote horizontale oversteek in het werkgebied over voldoende bewegingsvrijheid om obstakels op de begane grond of een lagere hoogte vlot te passeren.

De hydraulische bediening kan snel of traag gebeuren met de hendels die de bewegingen proportioneel activeren. Het stijgen en de zijdelingse bewegingen kunnen eerst snel gaan en daarna beheerst om veilig het werkgebied te benaderen. Vergissingen zijn bij de bediening praktisch uitgesloten.

Ingebouwde veiligheden, een grote bedrijfszekerheid en de nodige voorzieningen bij noodgevallen maken het gebruik van deze hoogwerkers veilig en met een minimum aan risico’s.

 


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus