Huren of een aankoop doen gaat snel en eenvoudig!

U dient éénmalig een gebruikersprofiel aan te maken via LOGIN rechtsboven. Op het volgende scherm kan u aangeven dat u zich wenst te registreren. Deze registratie bevat de gegevens die wij nodig hebben om uw bestelling vlot af te handelen.

Inloggen / Registreren


Eens het profiel aangemaakt logt u in met uw e-mailadres (login) en paswoord. Uw browser dient up to date te zijn om dit inlogvenster te kunnen zien.

Inloggen


Het toevoegen van artikels doet u door op enerzijds 'HUREN' of 'KOPEN' te klikken achter de artikel-lijn op een artikelfiche. Uw aantal in uw mandje zal vermeerderen.

Voorbeeld Huren / Kopen


Eens ingelogd zal uw mandje het aantal artikels tonen dat u heeft toegevoegd. Deze mandjes worden bewaard bij uw login-gegevens. Op deze manier kan u op een ander toestel uw bestelling bewerken of afwerken. U kan hier ook uw bestelling voltooien. Bij bewerk profiel kan u uw gegevens en/of paswoord wijzigen.

U heeft 1 artikel in uw bestelling / Voltooi bestelling


Via 'Voltooi bestelling' kan u eventueel de aantallen en in geval van huren ook de periode aangeven of wijzigen. U kan ook artikelen uit uw bestelling verwijderen door op het vuilbakje te klikken.

Kies uw vestiging. Om in geval van levering uw transportkosten te beperken, kiest u de vestiging het dichtste bij uw leveringsadres. In geval van afhaling kiest u hier waar u uw bestelling wilt afhalen.

Is alles correct, vervolledig dan uw bestelling door onderaan 'Uw bestelling afwerken' te kiezen. Nadien drukt u op 'Bestelling doorsturen'. Wij sturen u een bevestiging via e-mail binnen de vier kantooruren.

Uw bestelling overlopen / afwerken


Bouwliften catalogus - Goederen- en personenliften
Code van goede praktijk steigers
Coronavirus